Skänk en gåva som gör skillnad

Välgörenhet som gör skillnad för utsatta barn

Ge bort ett fint gåvokort som möjliggör stöd och återhämtning till ett bättre liv för
personer som varit utsatta i barndomen.


nxtME har hittils genomfört över 16.000 stödinsatser, så vi vet att behovet är fortsatt stort. Vi ser tydliga brister och behov i samhället för vår målgrupp och för att vi ska kunna fortsätta göra det vi gör behöver vi ditt stöd. Med ditt stöd bidrar du till att skapa skillnad för en hel människas liv, för hens rätt till ett läkande liv.

Skänk gåva - företag

Fler och fler företag väljer att skänka en gåva till välgörenhetsorganisationer i julklapp eller födelsedagspresent till sina anställda. Vill du vara säker på att din gåva kommer till nytta och gör skillnad för barn?
Genom att bidra med en gåva till era anställda från oss så tar ni ställning tillsammans med oss, för att ge röst för de barn och vuxna som varit utsatta för incest.

Ge bort en gåva - privatperson

Ge bort ett gåvokort till någon du tycker om. Varje bidrag litet som stort bidrar till att vi på nxtME har möjlighet att fortsätta vår stödverksamhet och kunskapshöjande insatser.

Din gåva till oss hjälper minst ett av många barn som varit eller är utsatt för incest att bearbeta konsekvenserna och psykisk ohälsa som sexuella övergrepp nästan alltid lämnar efter sig.

Få hem ditt gåvobevis

1. Skriv till oss på info@nxtme.se och döp mailet till Gåvobevis 
2. Uppge den adress du vill att vi skickar Gåvobeviset till eller om du föredrar kan den även levereras som PDF. 
3. Betala in din gåva (minst 100kr) via Bankgiro: 149-8070 eller Swish: 123-272 12 23

När vi har tagit emot din gåva kommer vi att skicka dig en bekräftelse.

Tack för ditt stöd!

 

Bidra med en gåva som hjälper utsatta barn
nxtME
Stöd oss genom att köpa ett gåvokort
Gåvokort
Frågor & svar

Ja, vi är den enda stödorganisationen som vänder sig till personer som är eller varit utsatta för incest och är under 18 år.

Ja, alla som söker till oss för stöd och som vill ha en stödperson får det.

Ja, vi är den enda organisationen som erbjuder stödpersoner som följer med eller hjälper dig med sådant som känns jobbigt eller obehagligt, exempelvis vård och besök till gynekolog, tandläkare, polis eller advokat.

Prenumerera på nyheter

Några gånger om året skickar vi nyhetsbrev till dig som vill prenumerera. Nyhetsbrevet innehåller information om bland annat kommande föreläsningar, evenemang och övrig verksamhet.
Självklart är det helt kostnadsfritt att prenumerera på nyhetsbrev